Кметът на София Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена

...
Кметът на София Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена
Коментари Харесай

Разширяват видеонаблюдението в София

Кметът на София Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си... към профила участва на откриването на приемна на полицейските инспектори при Трето РУ-СДВР, съобщи кореспондент на Novini.bg

Приемната е ситуирана на Женския пазар и ще бъде отворена за жители през целия ден. Към нея има построен център за видеонаблюдение, където се следи за реда в региона.

Фандъкова съобщи, че през последните години Столична община поставя старания този регион да се трансформира от място с не добра популярност в по-приветливо място.

Столичният кмет уточни, че след реконструкцията на Женския пазар от общината дружно с полицията поставят старания да бъде обезпечена сигурността на посетителите на пазара и живущите в региона.

Тя разясни, че сега се работи за разширение на системата за видеонаблюдение в цяла София. По думите на Йорданка Фандъкова това ще способства за по-доброто съдействие сред Общинска полиция и Министерство на вътрешните работи за гарантиране на сигурността на жителите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР