Кметът на София Йорданка Фандъкова и този на Бургас Димитър

...
Кметът на София Йорданка Фандъкова и този на Бургас Димитър
Коментари Харесай

Фандъкова и Димитър Николов вече не са зам.-председатели на ГЕРБ

Кметът на София Йорданка Фандъкова и този на Бургас Димитър Николов към този момент не са зам.-председатели на ГЕРБ. Двамата остават членове на Изпълнителната комисия на партията. Решението беше взето на провеждащото се във вторник Национално заседание на партията, което се организира онлайн.

Нито един от делегатите в Бургас не поддържа решението, 12 бяха „ срещу “, а 38 се въздържаха. При тези от София обстановката не беше такава – множеството бяха „ за “. Всъщност единствено делегатите от Бургас демонстрираха ясна позиция против освобождението на досегашните заместници.

Преди гласуването думата взе водачът на партията Бойко Борисов. Той акцентира, че казусът с освобождението на Фандъкова и Николов „ напълно не е същият като този на Цветанов “ (Цветан Цветанов бе освободен от всички управителни постове след „ Апартаментгейт “ - бел.ред).

„ Каква ми е логиката - предстоят ни два тежки месеца. Ще бъдем изправени против доста, доста пари. Това са парите на олигархията. (...) Не е свалено доверието от тях. Обичаме ги, почитаме ги. Ежедневната партийна работа изисква доста часове. Знам какво е да имаш партийни задължения и друга работа. Искам Фандъкова и Димитър Николов повече да работят за градовете си и да оказват помощ на своите съпартийци “, добави Борисов.

За това, че Фандъкова и Николов ще се разделят с постовете си се приказва импровизирано от месец.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР