Кметът на София Васил Терзиев назначи нови заместник-кметове на Столичната

...
Кметът на София Васил Терзиев назначи нови заместник-кметове на Столичната
Коментари Харесай

Васил Терзиев с първи назначения в екипа си - вижте кои са новите зам.-кметове на София

Кметът на София Васил Терзиев назначи нови заместник-кметове на Столичната община.
Заместник-кмет в направление „ Социална активност и интеграция на хора с увреждания “ е Надежда Бачева.
Надежда Бачева е приключила СУ “Св. Климент Охридски “ с профил „ Социална логика на психиката “. Работила е като зам.-кмет с сектор „ Образование просвета, електронно ръководство и спорт “ в регион „ Слатина “, била е консултант на министъра на електронното ръководство. Работила е и като маркетинг управител в частния бранш.
Заместник-кмет в направление „ Зелена система, екология и земеползване “ е Надежда Бобчева.
Надежда Бобчева е магистър по стопанска система, компетентност „ Финанси “ от УНСС- София и магистър по „ Градско ръководство “ от Институт по жилищна политика и градско развиване - Ротердам, Нидерландия. Надежда Бобчева е работила като заместник-кмет в регион „ Оборище “, взела участие е като съветник при създаване, ръководство и оценка на планови оферти по разнообразни оперативни стратегии, обучител-специалност „ Обучение и развиване “ по план „ Повишена осведоменост и запаси за развиване на заетостта “. Надежда Бобчева е работила и като шеф в Дирекция „ Икономика и интернационалните стратегии ” към община Силистра.
Заместник-кмет в направление „ Европейски политики, интернационална активност и туризъм “ е Никола Барбутов.
Никола Барбутов има магистратури по ръководство от University College London (UCL) и от Université Paris-Panthéon-Assas. Той е работил в частния бранш. Първата компания, която основава е StairsLAB. Той е основател и шеф на новаторската платформа В2В за ходатайство, в която индустриални и индустриални компании в Източна Европа пласират продуктите и услугите на нови пазари в Западна Европа. Никола Барбутов е основател на БарДИ Груп, която развива активност на територията на 20 страни.
Заместник-кмет в направление „ Култура, обучение, спорт и юношески действия “ е Яна Генова.
Яна Генова е магистър по „ История и доктрина на културата “ от СУ „ Св. Климент Охридски “, има и европейска тапия по мениджмънт на културата от Marcel Hicter Foundation - Brussels, Бeлгия. Генова е била шеф на фондация „ Следваща страница “ и президент на борда на Reseau europeen des centres internationaux de traducteurs litteraires (RECIT) - Арл, Фpaнция. Яна Генова е съосновател и член на управителния съвет на фондация " Гутенберг 3.0. Работила е като част от екипа на Асоциацията за развиване на София и е била консултант на министъра на културата.

До началото на декември ще стъпят в служба още няколко заместник-кмета на основни управнически ресори. Номинации за заместник-кметове са:
Никола Лютов - Правен и административен надзор - Той е правист с опит във водещи правни адвокатски фирми и интернационалните специализации в бизнес и финансово право, неплатежоспособност и преструктуриране, показват от Столична община. Иван Матов - Обществено строителство - Инженер с интернационален опит в основаване на инфраструктурни мегапроекти в целия цикъл на обмисляне и осъществяване, както и със тактиката и трансформацията на градове и обществен бранш, показват от пресцентъра на общината. Гергана Москова - Финанси и опазване на здравето - Тя има над 20 годишен опит в одитни и финансови институции в региона на ръководството, планирането и контрола на финансова тактика и развой, показват от общината. Иван Гойчев - Дигитализация, нововъведения и икономическо развиване - Иван Гойчев е софтуерен водач с над 20 години опит в развиването на софтуерни решения. Ръководил е огромни интернационалните механически екипи, показват от Столична община.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР