Кметът на София Васил Терзиев и заместник-кметът с направление Правен

...
Кметът на София Васил Терзиев и заместник-кметът с направление Правен
Коментари Харесай

Кметът Васил Терзиев се срещна с експерти по антикорупция

Кметът на София Васил Терзиев и заместник-кметът с направление „ Правен и административен надзор ” Никола Лютов се срещнаха с представители на организации, които от години работят в региона на антикорупцията . За срещата заяви кметът в профила си във Facebook.

Антикорупцията е ангажимент, който изискуем на всеки софиянец, който ни е дал своя вот доверието да управляваме общината, уточни Терзиев и добави, че днешната среща дава началото на постоянни диалози, с цел да се сътвори устойчива антикорупционна общественост, с която Столичната община да взаимодейства за систематични решения за отбрана на обществения интерес.

Гражданският надзор върху активността на обществените институции е една от ограниченията за изсветляване на активността, възстановяване на отчетността и предотвратяването на неприятни практики, написа още кметът Терзиев.

Никола Лютов беше назначен през декември м.г. за заместник-кмет по правни и административни въпроси в Столичната община. Той ще дава отговор за ръководството и структурирането на правните и административните процеси.


 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР