Кметът на Шумен Любомир Христов награди победителите в конкурса за

...
Кметът на Шумен Любомир Христов награди победителите в конкурса за
Коментари Харесай

Наградиха победителите в конкурса за детска рисунка на Община Шумен

Кметът на Шумен Любомир Христов награди спечелилите в състезанието за детска рисунка, отдадена на Коледа и Нова година.

По-рано през днешния ден в залата на Областния информативен център те получиха ваучери за книги и коледни торбички с лакомства. Отличените участници от други градове, които не съумяха да участват на награждаването, получиха своите награди по пощальон.

Кметът поздрави децата за присъединяване и за прелестните им произведения. Той напомни, че всяка година в състезанието се включват както деца от Шумен и разнообразни градове на страната, по този начин и от чужбина. „ Това е самопризнание за значимостта на състезанието, само че и самопризнание за вашия гений, който се откроява на фона на това присъединяване. Благодаря ви “, сподели Христов. Той пожела на децата и техните фамилии радостни коледни и новогодишни празници.

Председателят на журито, което прави оценка творбите в състезанието, проф. доктор Ростислава Тодорова от Шуменския университет също поздрави отличените деца и им пожела да не престават да рисуват и да не стопират да развиват гения си. Тя разяснява, че за поредна година художниците са били извънредно затруднени в избора си, тъй като рисунките са били доста положителни, само че за жалост няма по какъв начин всички участници да получат награди.

Припомняме, че от отличените рисунки в трите възрастови групи и с премията на публиката ще бъдат направени електронни приветствени картички за Коледа и Нова година от името на кмета на община Шумен.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР