Кметът на Русе разговаря с ректора на Икономическия университет във

...
Кметът на Русе разговаря с ректора на Икономическия университет във
Коментари Харесай

Пенчо Милков: Русенци са известни с предприемаческия си дух

Кметът на Русе беседва с ректора на Икономическия университет във Варна

Пенчо Милков посрещна в кабинета си ректора на Икономическия университет във Варна проф. Евгени Станимиров по отношение на представянето на книгата му "Многомерна тактика за вашия бизнес " в Русе.

"Стратегията е в основата на всеки триумф и съм сигурен, че в книгата Ви ще открия неща, които да приложа и в ръководството на общината ", сподели Милков.

Професорът акцентира, че изданието не е ориентирано само към бизнеса. То е плод на житейския му път през последните 22 години, само че е написано едвам за 22 дни.

Според кмета в Русе към книгата ще има огромен интерес, тъй като русенци са известни с предприемаческия си дух.

Той даде за образец ученичките от МГ „ Баба Тонка “ Ния Неделчева и Александра Василева, които единствено преди дни откриха националния конгрес за Зелената договорка с присъединяване на президента Румен Радев и голям брой европейски и български политици с концепцията си за произвеждане на брикети от кафени утайки.

Проф. Станимиров и кметът разговаряха за бъдещето на българското обучение и възпитаването на дейни младежи. Обсъдени бяха двете нови производства, които задгранични компании следва да стартират в Русе, като кметът подари на Станимиров и новосъздадения капиталов профил на Общината.

Книгата “Многомерна тактика за вашия бизнес " беше показана през вчерашния ден в зала „ Европа “ на Доходното здание пред възпитаници, студенти, научни преподаватели и представители на бизнеса.

Книгата показва на читателите на понятен език по какъв начин да изградят многомерна – малко по малко – тактика за бизнеса си; по какъв начин сами да създадат диагностика на компанията си; да опознават и разграничават клиентите си, с цел да може вярно да изготвят оферти; да откриват и усвояват пазарни ниши; да извеждат неповторими оферти за продажба; да дефинират цели и да създават тактики в границите на стратегическите коридори, които са избрали – всичко това пречупено през призмата на успеваемостта и възвръщаемостта на вложенията.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР