Кметът на район "Слатина" Георги Илиев обяви резултатите от онлайн

...
Кметът на район "Слатина" Георги Илиев обяви резултатите от онлайн
Коментари Харесай

Без зелена зона в столичните квартали Гео Милев и Редута засега

Кметът на регион "Слатина " Георги Илиев разгласи резултатите от онлайн допитването измежду жителите на кварталите "Гео Милев " и "Редута " по отношение на желанието им за въвеждане на Зелена зона в тях и надлежно решението за използване на този механизъм за паркиране там, оповестиха от столичния регион "Слатина ".

Проучването беше осъществено напълно онлайн и в него имаха право да вземат участие жители, чийто непрекъснат или сегашен адрес е в тези два квартала. Допитването беше с информативна цел.

След обработка на резултатите, 63% са дали своят вот с "против " въвеждането на Зелена зона, а 37% - със "за ". Тези резултати обаче се разграничават за другите зони на интервюираните квартали, като жителите от кв. "Редута " са декларирали, че желаят да има Зелена зона в техния квартал, до момента в който в "Гео Милев " в по-голямата си част са срещу.

Решението на кмета на регион "Слатина " е на този стадий да не се вкарва "зелена зона " в тези квартали. Работата по търсене на най-благоприятен вид за паркиране продължава с нормативни средства, осведомят от общинската администрация.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР