Кметът на Прищина, Перпарим Рама, връчи ключа на столицата на

...
Кметът на Прищина, Перпарим Рама, връчи ключа на столицата на
Коментари Харесай

Рита Ора удостоена с Ключа към Прищина

Кметът на Прищина, Перпарим Рама, връчи ключа на столицата на световноизвестната косовска певица, заяви " Албениън пост ".

" От името на столицата ви връчваме " Ключа на града ", за специфичните страсти и топлите усеща, които ни давате и за достойното показване на страната ни в международен проект ", написа Рама във Фейсбук. " Прищина ви посреща с отворено сърце както през днешния ден, по този начин и постоянно ".

Същевременно английският дипломат в Косово Никълъс Абът се почувства доста задоволен от наличието си на срещата на известната косовска звезда Рита Ора с градоначалника на Прищина Перпарим Рама. " За мен беше наслаждение да участвам на срещата сред кмета Рама и госпожа Рита Ора, съпроводена от нейния брачен партньор Тайка Уайтити и да бъда измежду тях, до момента в който ключа на града бива връчен ", написа той в платформата X.

 Добави изложение

Освен с Рама, Рита Ора се срещна и с министър-председателя на Косово Албин Курти.

Според премиера, музикалната звезда е достигнала най-високите върхове на триумфа и признанието по света, като постоянно е почитала корените и културата в родината си.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР