Кметът на Община Вършец Инж. Иван Лазаров излезе с поздрав

...
Кметът на Община Вършец Инж. Иван Лазаров излезе с поздрав
Коментари Харесай

Кметът на Община Вършец с поздрав по повод Бабинден

Кметът на Община Вършец Инж. Иван Лазаров излезе с привет във връзка българският празник Бабинден.  Ето какво пожелава той:   " Уважаеми поданици на община Вършец,
21 януари е Бабинден – традиция, в чест на " бабата " - акушерката в българското село. Един от най-големите женски национални празници, обвързван с новия живот и бъдещето. От средата на предишния век 21 януари е разгласен за Ден на родилната помощ, на акушерите и гинеколозите.
Уважаеми лекари и акушери,
Приемете моите най-искрени поздравления във връзка Вашия професионален празник. Позволете ми да изкажа своето почитание и благодарност за достойния Ви труд. Да Ви благодаря, че с безрезервност, обич и грижа, дарявате първата глътка въздух и подкрепяте новия живот.
Пожелавам Ви щастливи дни и доста триумфи! Бъдете здрави и все по този начин дружелюбни и отдадени на своето предопределение. Нека бъдат леки и изпълнени с позитивни страсти работните Ви дни, а любовта и старанията, които влагате в специалността си бъдат високо оценени.
На този ден ние изричаме своята любов, благодарност и почитание към всички баби, които оказват помощ за развъждането на своите внуци.
Скъпи баби, продължавайте да дарявате грижа и обич на своите внуци! Бъдете техни учители, предавайте им традициите и мъдростта, добродетелите на нашия народ. Не забравяйте, че без вас, светът на вашите внуци няма да е цялостен и толкоз изпълнен с любов. Здрави и благословени да сте!
Честит празник! "
Инж. Иван Лазаров,
Кмета на Община Вършец
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР