Кметът на Община Тетевен д-р Мадлена Бояджиева направи инспекция на

...
Кметът на Община Тетевен д-р Мадлена Бояджиева направи инспекция на
Коментари Харесай

Кметът на Тетевен направи оглед на част от новоасфалтираните улици в общината

Кметът на Община Тетевен доктор Мадлена Бояджиева направи ревизия на новоасфалтираните улици „ Извора “ в с. Български извор, „ Христо Кърпачев “, „ Юри Гагарин “ и Иван Туйков в с. Глогово, „ Найден Стоянов “ и „ Илия Пандурски “ в с. Гложене и „ Равна “ в с. Голям извор.

На всички посетени улици е осъществен главен ремонт, като е почистена растителността, осъществено е насипване с минерал бетон за равнене и е положена нова асфалтова настилка. Други главно ремонтирани улици все още са „ Гецо Атанасов “ в с. Гложене, „ Хан Крум “ в с. Черни Вит, „ Пангарата “ и „ Филип Тотьо “ в с. Рибарица, както и „ Лечо Гайдаря “ в гр. Тетевен. След привършване на дейностите по подмяната на водопроводната и канализационната мрежа на ул. „ Иван Фурнаджиев “ в гр. Тетевен, ще бъде възобновена напълно тротоарната и пътната настилка.



Д-р Бояджиева акцентира, че Инвестиционната стратегия на Община Тетевен за 2021 година продължава да се осъществя, улиците в обитаемоте места се обновяват, стават по-достъпни и удобни за живущите там. Тя добави, че част от реновираните улици са с много огромна дължина, а с изключение на главните поправки са осъществени и не престават да се правят настоящи поправки на територията на цялата община.

Инвестиционната стратегия на Община Тетевен за 2021 година, след направена актуализация, е на обща стойност 10, 954, 894 лева в това число: разчетени разноски за вложения от общинския бюджет – 5, 274, 611 лева и финансови разноски, финансирани от Европейски Съюз – 5, 675, 383 лева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР