Кметът на Община Русе награди заслужилите спортисти от СК Динамо

...
Кметът на Община Русе награди заслужилите спортисти от СК Динамо
Коментари Харесай

Кметът на Русе награди заслужили състезатели по джу-джицу

Кметът на Община Русе награди заслужилите спортисти от Семеен кодекс „ Динамо – Русе “ – носители на голям брой оценки от няколко национални шампионати по джу-джицу.

Пенчо Милков връчи на възпитаниците на спортния клуб медали и приветствени адреси за достиженията им.

„ Това не е просто бойно изкуство, а път към самоусъвършенстването, по който вие ще вървите цялостен живот “, сподели кметът.

Той изрази гордостта си, че в Русе се приготвят толкоз стимулирани и отдадени състезатели, които занапред ще утвърждават спортната си класа в национални и интернационалните надпревари.

Наградени бяха 26 състезатели на „ Динамо – Русе “ от разнообразни възрастови групи, като измежду тях се отличава Божидар Кисев. Младото момче е решителен първенец в две възрастови групи и досега няма изгубена среща.

Председателят на клуба сенсей Борислав Кисев получи плакет „ Заслужил треньор “ за дългогодишната си треньорска активност и постигнатите триумфи. Той е 19-кратен народен и държавен първенец, както и медалист от няколко балкански и международни шампионати.

Сенсей Кисев благодари на възпитаниците си и на техните родители за цялостното доверие, което не стопират да му гласоподават през годините.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР