Кметът на община Разлог инж. Венцислав Гърменов и г-н Иван

...
Кметът на община Разлог инж. Венцислав Гърменов и г-н Иван
Коментари Харесай

В Разлог откриха ремонтирания физкултурен салон на ПГ по механизация на селското стопанство

Кметът на община Разлог инж. Венцислав Гърменов и господин Иван Гюров- зам.-кмет на община Разлог, публично прерязаха лентата на отремонтирания физкултурен салон на Професионалната гимназия по машинизация на селското стопанство- гр. Разлог, дружно с госпожа Татяна Динчева, шеф на образователното заведение.

С празнична стратегия, доста игри, особено приготвена декорация, кетъринг и дарове, ученици и преподаватели от гимназията изненадаха гостите на днешното празненство.

По мотив обновяването на спортната база, издигната преди към 50 години, инж. Венцислав Гърменов поздрави всички присъстващи, с пожелания за здраве и доста триумфи. Специален музикален привет към всички присъстващи насочиха и децата от трета група към ОДЗ „ Д-р Елиза Астинова “, които извършиха националната ария „ Ох, либе либе “, а отец Димитър отслужи молебен за здраве.

Обединени от олимпийския принцип „ По-бързо, по-високо, по-силно " представителите на община Разлог се включиха в спортно-състезателни игри, дружно с учениците на гимназията и Димитър Падарев, преподавател по физическо образование и спорт. С цел подкрепяне на физическата интензивност и пълноценната спортна подготовка, инж. Гърменов и господин Гюров подариха спортни принадлежности на учебното заведение по случай днешното разкриване.

Физкултурният салон в ПГ по МСС бе напълно освежен, оборудват със спортни уреди за футбол, хандбал, баскетбол, волейбол, тенис на маса и други спортове, част от програмата на МОН за физическо образование и спорт. За улеснение на учениците са обособени мъжка и женска съблекалня, с шкафчета и други помощни средства.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР