Спортната зала в Сандански, където се провежда срещата на ГЕРБ,

...
Спортната зала в Сандански, където се провежда срещата на ГЕРБ,
Коментари Харесай

Бойко Борисов пред над 800 човека в Сандански: Трябва да сложим край на Избори до дупка!

Спортната зала в Сандански, където се организира срещата на ГЕРБ, е претъпкана с хора

" Трябва да сложим завършек на " Избори до дупка ", съобщи Бойко Борисов и добави, че се надява ГЕРБ да резервира най-малко досегашната си численост евродепутати: " Тази численост от шест души включва и претендента на нашия съдружен сътрудник Съюз на демократичните сили.

Спортната зала в Сандански, където се организира срещата на ГЕРБ, е претъпкана с хора. Присъстваха над 800 индивида, пристигнали от всички краища на региона. Цялата зала стана на крайници, когато водачът на ГЕРБ влезе. Събранието откри регионалният водач на ГЕРБ Андрей Новаков, който показа листата от претенденти за депутати, отпред сРосен Желязков.

С речта си, сприсъсщия си юношески възторг и плам, с опита си на един от най-разпознаваемите политици в Европа, Новаков съумя неведнъж да накара залата да избухне в овации. Пред натрупалото се голям брой от членове и симпатизанти на партията приказваха Томислав Дончев, регионалният и общински координатор Атанас Камбитов, и най-после думата бе дадена на Борисов./ словото му ще пуликуваме отделно/

Росен Желязков показа на влизане в залата:

" Този регион очакваше най-вече автомагистрала " Струма " да е подготвена. Знаете какво се случва, когато потеглят българите да пътуват към Гърция и назад, а и освен. Това е свободното придвижване на артикули и услуги. Този регион го очакваше това нещо. За страдание поради приумиците на избрана екологична клика този план няма да се случи до 2030 година, а трябваше да е подготвен през 2027 - приказваме за Кресненското дефиле ".

Желязков изрази вяра, че хората " ще гласоподават сразума, а освен със сърцето си ". Запитан дали ще замине за Брюксел или Страсбург, в случай че завоюва евроизборите, той съобщи, че това няма да е единствено негово решение, а групово. В речта си пред залата Желязков бе безапелационен, че идващия министър председател е Бойко Борисов.

Ето и видео от срещата на управлението на ГЕРБ със симпатизанти от област Благоевград:

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР