Кметът на община Радомир Пламен Алексиев е награден за заслуги

...
Кметът на община Радомир Пламен Алексиев е награден за заслуги
Коментари Харесай

Кметът на Радомир с награда за заслуги в развитието на автомобилния спорт

Кметът на община Радомир Пламен Алексиев е награден за заслуги в развиването на автомобилния спорт у нас през 2019 година, заяви общинският пресцентър.

Призът му е връчен от Калоян Станчев, основен секретар на Автомобилната федерация на България. Наградата на Алексиев е първа за кмет на община от област Перник, е декларирал Станчев.

Поводът за връчването на наградата е позитивната оценка и благодарността на федерацията за загрижеността и професионалното отношение на Алексиев като кмет на общината по отношение на организацията на надпреварите "Драг рейсинг " на пистата в радомирското село Кондофрей.

Федерацията има намерение да организира съревнование от интернационалния авто календар под егидата на ФИА - Източноевропейска купа по "Драг рейсинг " в Кондофрей през 2021 година, поради положителната организация на локалната власт и подобаващите условия за подобен вид съревнование на пистата в селото.

Алексиев и Станчев са изразили вяра, че община Радомир и федерацията ще си партнират в начинания, за образование по пътна сигурност на подрастващите.

Учениците от локалните учебни заведения ще имат опция да се допрян до автомобилния спорт на пистата в Кондофрей под опеката на опитни преподаватели, с цел да покачат културата си по отношение на съблюдаване на разпоредбите за придвижване по пътищата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР