Кметът на Община Пазарджик Петър Куленски изпрати благодарествен адрес до

...
Кметът на Община Пазарджик Петър Куленски изпрати благодарествен адрес до
Коментари Харесай

Кметът на Пазарджик с благодарствен адрес до Хебър

Кметът на Община Пазарджик Петър Куленски изпрати благодарествен адрес до управлението, старши треньора Любослав Пенев, останалите членове на спортно-техническия щаб и футболисти на Хебър, оповестиха от управата на отбора. Градоначалникът сервира своите поздравления за триумфа с 2:1 против Левски на 1/8-финалите на Sesame Купа на България. 

Ето какво написа Петър Куленски в писмо до Хебър:

" Уважаеми господин Пенев, Уважаеми футболисти, Уважаемо управление на ПФК " Хебър ",

С наслаждение, почитание и най-заслужени възторженостти желая да Ви поздравя от мое име и от името на администрацията на Община Пазарджик за постигнатия триумф и класирането Ви на четвъртфинал в шампионата за Купата на България. С този триумф Вие вдъхновявате пазарджиклии и потвърждавате вашия професионализъм в един значим и провокационен миг за клуба и града. Ролята ви е значима за това общността ни да получава положителните образци, от които има потребност, и да се въодушевява с мотивацията и хъса, на които сте носители.

Благодарим Ви за напъните и достойното показване като водещ тим на нашият град. Вярваме във Вашите бъдещи триумфи и победи и Ви пожелаваме чудесно показване и реализиране на заложените спортни цели.

Община Пазарджик изрично ще продължи да подкрепя тима и да търси устойчиви подходи за развиването и финансирането на тимовете в града и детско юношеските школи.

На добър час и продължавайте да вдъхновявате!

ПЕТЪР КУЛЕНСКИ

КМЕТ НА ОБЩИНА ПАЗАРДЖИК ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР