Кметът на община „Марица“ Димитър Иванов честити Деня на независимостта

...
Кметът на община „Марица“ Димитър Иванов честити Деня на независимостта
Коментари Харесай

Кметът на община „Марица“ честити Деня на независимостта: Бъ...

Кметът на община „ Марица “ Димитър Иванов честити Деня на независимостта на своите съграждани.

Уважаеми поданици на община „ Марица “,

Днес още веднъж дружно означаваме празника на родната ни община и Деня на Независимостта на България. От името на общинската администрация и персонално от мое име имам достойнството и удоволствието да Ви поздравя с 34-годишнината от оповестяването на „ Марица “ за независима и самостоятелна община.

Символично за мен е, че честваме празника през септември – месецът на плодородието, в който стопаните – най-многолюдната част от популацията на селищната ни система, прибират плодовете на своя труд. Преди 34 години датата 22 септември трансформира живота на генерации поданици на община „ Марица “ и разкрива нови, по-перспективни хоризонти за развиването й.

В този празничен ден си върша равносметка на постигнатото и осъзнавам, че по време на последните 10 години, изградихме значително значими обекти, вдигнахме стандарта на живот и превърнахме „ Марица “ в модерна и съвременна община.

Продължаваме да работим по редица планове, които следва да бъдат осъществени, с цел да сбъднем още повече фантазии на хората, които са родени или са избрали да основат собствен дом и семейство на територията на селищната ни система.

Благодаря на всички Вас – жителите на община „ Марица “, които дружно с администрацията, бизнеса и институциите, полагате труд и старания за по-доброто ни взаимно бъдеще. Винаги съм казвал, че хората са най-голямото ни благосъстояние, по тази причина задачата на всяко наше начинание е да обезпечи по-добър, удобен и прелестен живот на всички – от най-малките до най-възрастните.

Скъпи поданици на община „ Марица “,

Бъдете здрави и единни и продължавайте все по този начин с воля, обич, сила и разпоредителност да допринасяте за одобряването, развиването и просперитета на община „ Марица “!

От все сърце Ви поисквам здраве, благополучие, добрина и благополучие!

Честит празник!

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР