Кметът на община Ловеч Корнелия Маринова е връчила Голямата награда

...
Кметът на община Ловеч Корнелия Маринова е връчила Голямата награда
Коментари Харесай

Кметът на Ловеч връчи Голямата награда на форума за социално предприемачество на министър Петков

Кметът на община Ловеч Корнелия Маринова е връчила Голямата премия на районния общински конгрес "Мостове за обществено ангажирани предприятия " на министъра на труда и обществената политика Бисер Петков, оповестяват от общинската администрация.

Мотивите са за мощно изразените му задължения към обществените политики. Това е станало по време на втория ден на форума, в чиято работа министърът е взел участие. Програмата е включвала конференция за показване на концепциите от тематичните панели от първия ден на форума.

На събитието са участвали и депутатите Светлана Ангелова, Иван Миховски и Анна Александрова, регионалният шеф Георги Терзийски и зам.- кметът Венцислав Христов. Сред отличените със специфичните награди на форума са още "Сити център " - Ловеч, Сдружение "Гражданска самодейност "- Ловеч, Сдружение "Закрила " и Професионалната гимназия по стопанска система, търговия и услуги в Ловеч.

Кметът на Ловеч е поднесла специфичен плакет на Фреди Уулс (фондация "Де Пасарел ", Холандия), заслужил жител на Ловеч, който от осем години работи за обществените услуги у нас. По-рано денем кметът на Ловеч е връчила на министър Петков плакет с герба на Ловеч. Плакет с облика на покрития мост е получил Карел Вандерпортен от Европейската комисия.

Събитието в Ловеч бе отдадено на обществената стопанска система и е в границите на пилотния план по Регионална обществена стопанска система "Региони 2018 ", управителен от Групово дело "ГРУПА " на Европейската комисия, допълват от администрацията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР