Потребителските организации призовават следващото правителство да промени законодателството, за да

...
Потребителските организации призовават следващото правителство да промени законодателството, за да
Коментари Харесай

Консуматорите на бира отчаяно искат новото правителство да забрани пенливите халби за глава

Потребителските организации приканват идващото държавно управление да промени законодателството, с цел да спре пиячите да бъдат къси мярки в питейните заведения и кръчмите.

Понастоящем управлението на промишлеността споделя, че мярката за бира, сервирана с пяна, би трябвало да включва най-малко 95% течност. Кампанията за Real Ale обаче съобщи, че желае всеки, който завоюва изборите на 4 юли, да вкара законно право за посетителите на пъба да получават 100% течна пинта всякога, когато им се сервира - тъй че главата да не бъде включена в това.

Миналия месец следствие на Chartered Trading Standards Institute откри, че 86% от бирата е била късо измерена, със междинен недостиг от 4%. За средностатистическия пияница на бира това се равнява на загуба от £1,70 на седмица или £88,40 на година, сподели CTSI.

При отстъпка от общоприетите за промишлеността 5% глава, CTSI въпреки всичко откри към една трета от бирите взетите проби за проучването бяха малко измерени. Говорейки на конференцията на CTSI в Лийдс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР