Шаная Туейн приветства своя слот Glastonbury legends като покана веднъж

...
Шаная Туейн приветства своя слот Glastonbury legends като покана веднъж
Коментари Харесай

Шаная Туейн нарече слота Glastonbury „веднъж в живота“, докато споделя предизвикателствата

Шаная Туейн приветства своя слот Glastonbury legends като „ покана един път в живота “, до момента в който размишлява върху провокациите да бъдеш жена в музиката.

58-годишната кънтри суперзвезда ще се качи на Pyramid Stage по-късно този месец за стремежи слот за митове на емблематичния фестивал. През годините хора като Даяна Рос и Джони Кеш са взели участие в слота. Мъжът! Чувствам се като жена! hitmaker в този момент разкри, че е чакала на ръба на мястото си, с цел да бъде доказано нейното присъединяване.

Shania е в звездния състав дружно с хедлайнерите Dua Lipa, SZA и Coldplay, както и поп музиката от 2000 година звездата Avril Lavigne, еклектичният микс от LCD Soundsystem, Burna Boy и Cyndi Lauper. Говорейки за приемането на слота за митове, Шания сподели: „ Моят управител сподели, „ Няма да се изненадам, в случай че това се появи “, само че това е покана, която се усеща като нещо, което се случва един път в живота. Бях на ръба на стола си, до момента в който това не стана действителност. "

" Други хора, които са свирили на рот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР