Кметът на Община Борован инж. Десислава Тодорова поздрави жителите и

...
Кметът на Община Борован инж. Десислава Тодорова поздрави жителите и
Коментари Харесай

Инж. Десислава Тодорова поздрави жителите и гостите на Борован по случай празника на селото

Кметът на Община Борован инж. Десислава Тодорова поздрави жителите и гостите на селото по случай неговия празник.
Ето и целия текст без редакторска интервенция:

"Уважаеми поданици и посетители на Борован,
От името на общинската администрация и персонално от свое име имам достойнството и удоволствието да Ви поздравя с обичайния празник на селото - 22 май.
Изминалата година ни сложи пред съществени тествания и обществени ограничавания. Сега, повече от всеки път, насочваме взор към бъдещето. В днешните дни, в международен мащаб, оценяваме все по-силно живота на село.
Осъзнаваме все по-ясно, че тук свободата и близостта с природата са естествени и тези богатства носят изгоди за всички ни.
Вярвам, че рецесията скоро ще отмине и още веднъж ще означаваме пълноценно празниците и събитията от културния ни календар, ще бъдем още по-единни и уверени в положителното.
А до тогава - дано останем пазители на традицията, историята и културата, които построяват образа на общината и придават различен, по-духовен смисъл на моментите, които ни събират дружно.
Пожелавам ви да бъдете мощни, да има сигурност и здраве във всеки дом. Нека помним, че нашият роден край се нуждае от грижата, мисълта, силата и обичта ни. Поздравявам всички, които обичат нашата община и с воля, вяра, обич и с труда си способстват за по-доброто ѝ бъдеще.
Честит празник! "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР