Кметът на Община Борован инж. Десислава Тодорова отправи поздрав по

...
Кметът на Община Борован инж. Десислава Тодорова отправи поздрав по
Коментари Харесай

Кметът на Борован Десислава Тодорова с поздрав по случай празника на общината

Кметът на Община Борован инж. Десислава Тодорова насочи привет по случай празника на селото.
Публикуваме текста без редакторска интервенция:
Уважаеми поданици и посетители на община Борован!
От името на общинска администрация Борован на и персонално от мое име имам достойнството и удоволствието да се обърна към всички Вас и да Ви поздравя с празника на община Борован. Посрещаме с неспокойствие празника на нашата община, който отразява всички нас, с нашето разнообразие, страсти, дейности. Наш дълг е да съграждаме, да развиваме и подреждаме общината, в която сме родени или сме избрали, с цел да създадем дом и семейство. Защото най-голямото благосъстояние на община Борован са хората - работливи и гостоприемни, толерантни.
На младежите поисквам да запазят своя порив и да следват завещаното от дедите, тъй като бъдещето на община Борован са те, децата ни, които живеят тук и тези, които даже надалеч от тук си спомнят за родното място с богата история, просвета и обичаи, даващи им мотив за горделивост и самочувствие!
Уважаеми поданици,
Нека бъдат благословени дните на всички, които са свързани с община Борован!
Нека да съумяват положителните каузи и инициативи! И дано религия и вяра да носят онази искра от позитивизъм и сила, които да ни дават кураж и убеденост да продължим да работим за община Борован!
Желая Ви от все сърце, в никакъв случай да не прекъсва онази здрава родова нишка, която ни сплотява, която всяка есен ни събира на празник в родния край, тъй като човек без родова еднаквост не може да бъде жител на света!
Благодаря на всички, които обичат Борован и с воля, вяра и с труда си способстват за неговото развиване и разцвет.
И дано постоянно помним, че ориста на общината всеки път би трябвало да ни интересува, да е близка до нашите сърца, тъй като ориста на Борован е наша отговорност и наша орис!
Нека с достолепие пазим и предаваме на идните генерации традициите и изконните български добродетели, единни и мъдри при решение на проблемите на общината.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР