Кметът на община Благоевград Илко Стоянов награди спортист №1 на

...
Кметът на община Благоевград Илко Стоянов награди спортист №1 на
Коментари Харесай

Каратистката Хана Кошутарска от клуб Цанев беше наградена в категория деца на церемонията Спортист на годината в Благоевград

Кметът на община Благоевград Илко Стоянов награди състезател №1 на Благоевград за 2022 година по време на публична гала в зала Скаптопара. Както към този момент съобщихме първо място за Спортист на годината ( мъже и дами над 18 год. ) бе отредено за състезателя по кикбокс от клуб " Скаптопара “ Кирил Илиев, който печели наградата за втора поредна година.

След него в класацията се подрежда Илиан Томанов от таекуон-до клуб " Фолкън “, а на трето място се класира Емил Незиров, състезателен клуб по самбо " Самбо - Дети “. Кметът Илко Стоянов връчи купи и грамоти на деца, първенци на България, до 14 години в това число и на каратистката Хана Кошутарска за достижения и принос към спорта.

Хана е още на 12 години, тренира от по-малко от 2 години в залата. Има хъс и неизменност. Полага доста труд в залата – и отсега нататък ще реализира още доста победи на надпревари в страната и на интернационалните конгреси сподели Венцислав Дуев – шеф и треньор на Карате Клуб „ Цанев “ – Благоевград.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР