Кметът на община Банско, Георги Икономов, подписа договор по Програма

...
Кметът на община Банско, Георги Икономов, подписа договор по Програма
Коментари Харесай

Кметът на Банско подписа договор по Програма Красива България

Кметът на община Банско, Георги Икономов, подписа контракт по Програма Красива България. Одобреното от Програмата планово предложение е с название „ Прилагане на ограничения за енергийна успеваемост в постройка на СУПЦ с Обществена кухня, гр. Банско” и планува осъществяване на енергоспестяващи ограничения, които да подобрят топлоподаването в постройката, и да понижат разноските за отопление, оповестиха от Общината.
В утвърдените действия е включено промяна на дограма сPVCи стъклопакет, слагане на топлинна изолираност на външните стени, подовите площи, както и на покривната структура. Общата стойност на плануваните строително-ремонтни действия е 214 210левас включен Данък добавена стойност, като 55 % от сумата се обезпечават от бюджета на Община Банско.
Обществената столова, осигуряваща топъл обяд за 166 лица с потвърдена липса на приходи и близки, които да се грижат за тях, се обитава в постройката. Чрез довършването на ремонтните работи в обекта, ще се сътвори опция да се усили потенциала й, както и да се увеличи качеството на предлаганата обществена услуга.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР