Кметът на община Асеновград д-р Христо Грудев и зам.-кметът по

...
Кметът на община Асеновград д-р Христо Грудев и зам.-кметът по
Коментари Харесай

Започна ремонтът на ул. Полковник Дрангов в Асеновград

Кметът на община Асеновград доктор Христо Грудев и зам.-кметът по строителството инж. Стоян Димитров дадоха публично старт на ремонтните действия по цялостното възобновяване на ул. „ Полковник Дрангов “ в града. Д-р Грудев показа, че „ Този обект се извършва от компанията, която построи пътя Асеновград-Първомай, надяваме се оптимално бързо да завърши ремонта и да облекчим опцията на жителите да употребяват достъпа до домовете си, в същото време и с това, ги призоваваме за самообладание и да отстранен колите си от строителната площадка, с цел да не попречват строителството.  



Ще бъдат направени  нови бордюри, нови тротоарни настилки на всички места, а при подобаващи атмосферни условия следва цялостна замяна на асфалтовото покритие на улицата. Идеята е да създадем удобно прекосяване на жителите. Ремонтът е част от Инвестиционната стратегия на община Асеновград. Надяваме се ремонтът на улицата да усъвършенства цялостния образ на квартала “.



Старта бе даден на кръстовището на ул. „ Полковник Дрангов “ с ул. „ Тутракан “ и ще продължи в посока ул. „ Хан Крум “. Ремонтните действия стартират с замяна на бордюра и тротоарната настилка. Ще бъде изпълнено скосяването към тротоарите за майки с колички и хора в неравностойно състояние.  Призовават се жителите краткотрайно да провеждат паркирането на моторните си транспортни средства (МПС) отвън обсега на строителните действия, за безпрепятственото им осъществяване.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР