Кметът на Москва Сергей Пригожин обяви, че в града се

...
Кметът на Москва Сергей Пригожин обяви, че в града се
Коментари Харесай

"Антитерористични" мерки в Москва, Пригожин обяви, че държи обекти в Ростов и поиска да "получи" Шойгу

Кметът на Москва Сергей Пригожин разгласи, че в града се водят " антитерористични мероприятия ", в Ростов на Дон и Подмосковието хората се приканват да остават по домовете си, колони военна техника се движат към Воронеж основният път към района - както и този към столицата - е затворен.

Това става часове откакто нощес създателят на частната военна компания " Вагнер " Евгения Пригожин заяви за удари на Министерството на защитата по позиции на ЧВК " Вагнер " и разгласи " поход за правдивост ". В няколко самостоятелни съветски медии това бе окачествено като опит за прелом, институциите в Москва намерено приказват за образуване на бунт, контраразузнаването ФСБ - за апел към " въоръжен цивилен спор " в Русия.

Самият Пригожин в ново известие (типично наречено коментар на въпрос от медиите), че негови сили са отделили административна постройка в Ростов на Дон. " Водят се сражения на тези места, където военното управление дава лъжлива информация на бойците и по тази причина се случват конфликти. Там, където бойците се срещат с нас, Росгвардия и милицията, те радостно ни махат и мнозина от тях споделят: Искаме да отидем с вас. Има 60-70 души, които са се включили към нас, въпреки да сме минали малко. Мисля, че половината войска е подготвена да тръгне с нас. "

Тази заран свързани с " Вагнер " канали в " Телеграм " видеоклип с Пригожин в щаба на Южния боен окръг в Ростов на Дон. На тях се вижда по какъв начин той беседва със заместник-министъра на защитата Юнусбек Евкуров. Изненадващо, на записа се вижда и генерала от военното разузнаване Владимир Алексеев, който приканва военните да се отдръпват.

Ясно се чува по какъв начин той споделя: " Дойдохме тук, желаеме да получим началник-щаба (Валерий Герасимов - бел. ред.) и (министъра на защитата Сергей - бел. ред.) Шойгу. Ако това не стане, блокираме град Ростов и отиваме в Москва.

Пресслужбата му разгласява малко пред 8 ч. още един видеоклип, на който се вижда по какъв начин създателят на " Вагнер ", че дружно с него в щаба на Югозападния боен окръг има и наемници, под чийто надзор са военните обекти в Ростов, в това число летището.
Подробности очаквайте по-късно на.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР