Кметът на Монтана Златко Живков сигнализира прокуратурата заради клевети по

...
Кметът на Монтана Златко Живков сигнализира прокуратурата заради клевети по
Коментари Харесай

Заради клевети по негов адрес: Кметът на Монтана Златко Живков сигнализира прокуратурата

Кметът на Монтана Златко Живков алармира прокуратурата поради клюки по негов адрес. Това заяви градоначалникът в персоналния си профил във фейсбук.
Ето целия пост без редакторска интервенция:
" Скъпи другари, 
Свободата на словото е една от най-важните цивилен свободи. Не единствено уважавам това конституционно прието право, само че и  насърчавам неговото законосъобразно практикуване. В годините ми като кмет на Община Монтана, постоянно бях обект на клюки и обиди. Улисан в ежедневните проблеми на хората, не обръщах внимание и подминавах всичко с безмълвие. През последните дни, доста от вас упорстват в този момент да отвръщам. Вслушах се и ще сезирам съответните органи за клеветническите изказвания и обидни квалификации към мен, членовете на моето семейство и мои сътрудници и съратници.
До през днешния ден против мен не е подаден нито един сигнал  в следствието и прокуратурата и няма формирано нито едно произвеждане против мен в качеството ми на кмет на Община Монтана. По първична информация, популяризираните в обществените мрежи клюки са пуснати от подправени профили, само че  органите могат да открият кой стои зад тях. Всеки би трябвало да носи отговорност за постъпките си и по тази причина ще подам сигнал в прокуратурата. 
Българското общество към този момент се изправи против насилието! Идва време, другари, с всички вас да накажем и лъжата! "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР