Кметът на Хасково Добри Беливанов се появи съсвсем неочаквано на

...
Кметът на Хасково Добри Беливанов се появи съсвсем неочаквано на
Коментари Харесай

Скандалният кмет на Хасково се появи. Ето какво каза

Кметът на Хасково Добри Беливанов се появи съсвсем ненадейно на поклонението пред паметта на починалите тракийски бежанци в Маджарово. След като изтече отпуската на градоначалникът, който стана медийна звезда в цяла България с визитата си в Монако, написа " Хасковска Марица ".

През седмицата партията на Бойко Борисов смъкна доверието си от кмета Добри Беливанов. В регионалния град настъпи управническа рецесия. Повечето от заместник-кметовете в регионалния град подадоха оставка, а в общината настанаха брожения и спорове, Беливанов, не съумя да участва даже на сесията на общинския съвет в петък, тъй като си удължи отпуската с един ден. Появата му в дребния пограничен град провокира същинска изненада у мнозина.

Добри Беливанов съобщи, че остава кмет на Хасково и член на ГЕРБ. Беливанов не пожела да дава отговор на въпроси по отношение на абсурда от последните дни, само че даде обещание да даде информация към обстановката идната седмица.

Според Беливанов " няма управническа рецесия ". " Нека да погледна, като се прибера, какви са претекстовете и тогава. Днес е събота ", сподели градоначалникът.

Той добави, че няма политически напън върху него, само че не отговори дали в община Хасково има шуробаджанащина, каквито рецензии насочиха от Българска социалистическа партия. Той отхвърли да отговори и на въпроси дали е бил в Монако и кой е платил за екскурзията

На събора поклонение участва и депутатът от Българска социалистическа партия Никола Динков, за който абсурдът в Хасково е вътрешнопартиен за ГЕРБ. " Предполагам, че в околните дни ще има развиване, откакто и кметът Беливанов даде изказване ", сподели той.

Народният представител Георги Станков от ГЕРБ пък изясни, че не е обикновено Добри Беливанов да е на екскурзия, когато има подобен скандал в регионалния град.

"
тагове кмет Хасково скандал Добри Беливанов  Скандалният кмет на Хасково се появи. Ето какво сподели
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР