Кметът на Добрич Йордан Йорданов и зам.-кметът Икономическо развитие, европейски

...
Кметът на Добрич Йордан Йорданов и зам.-кметът Икономическо развитие, европейски
Коментари Харесай

Община Добрич участва в конференция „Зелената сделка – иновации, инвестиции и справедлив преход“

Кметът на Добрич Йордан Йорданов и зам.-кметът „ Икономическо развиване, европейски фондове и публични поръчки “ Росица Йорданов вземат участие през днешния ден в конференция „ Зелената договорка – нововъведения, вложения и обективен преход “.

Престижният конгрес се организира в София.  Съорганизатори на конференцията са Национално съдружие на общините в Република България (НСОРБ), Конфедерация на самостоятелните синдикати в България (КНСБ), КТ „Подкрепа“, Асоциация на индустриалния капитал в България (АИКБ), Конфедерация на работодателите и индустриалците в България (КРИБ), Българска стопанска камара (БСК), Българска търговско-промишлена палата (БТПП), Американската комерсиална камара, Британско-българската бизнес асоциация, Българо-испанската комерсиална камара, Германо-българската индустриално-търговска камара и Италианската комерсиална камара в България.

И тази година във форума ще се включат представители на законодателната и на локалната власт, на бизнеса и на неправителствения бранш

Целта на събитието е да събере на едно място европейски и български водачи, водещи специалисти, представители на бизнеса, неправителствения бранш и медиите. В откриващия панел ще вземат участие европейският комисар по доближаване и промени Елиза Ферейра, комисарят по стопанска система Паоло Джентилони, комисарят по нововъведения, научни проучвания, просвета, обучение и юноша Мария Габриел, както и президентът на Европейската капиталова банка Вернер Хойер.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР