Кметът на Чирпан Ивайло Крачолов и изп. директори на Мидалидаре

...
Кметът на Чирпан Ивайло Крачолов и изп. директори на Мидалидаре
Коментари Харесай

Кметът на Чирпан и директорите на Мидалидаре рок фест уточниха и последните детайли за едно от най-големите събития в Югоизточна Европа

Кметът на Чирпан Ивайло Крачолов и изп. шефове на „ Мидалидаре Естейт “ ЕООД Александър Алексиев и Лилия Гочкова прецизираха и последните елементи преди старта на едно от най-големите събития в Югоизточна Европа, дълго чакания рок фестивал в Долината на виното – Midalidare Rock In The Wine Valley.

Днес бе инсталирана най-голямата сцена в България – 36 метра, в Долината на виното в чирпанското село Могилово. За построяването й дойдоха 31 тира, над 300 души екип и 10 профилирани транспортни средства – кран, багери, мотокари и други за построяването й. Осигурен е и спомагателен ток от два мегавата, както и специфичната платформа, която ще качва продукцията на Judas Priest.

На тази сцена след часове ще пеят и свирят Judas Priest, Whitesnake, Within Temptation, Running Wild, Ugly kid Joe, The Dead Daisies, Silent Winter, Freedom Call, Firewind, Project Renegade, Alestorm, Ross The Boss, Scanner, Beyond the black, Shakra, The Broken Ravens и други.

Фестът чака почитателите на рок музиката на 14, 15, 16 и 17 юли. Програмата по дни:

Над 30 хиляди билети са закупени за концертите в 4-те дни. Билетите от изданията през 2020-2021, които бяха отсрочени поради пандемията, ще важат за 14-17 юли, без да е нужно да се презаверяват. А за тазгодишното издание са в продажба в мрежата на Eventim. Деца до 12 години влизат гратис.

Осигурен е буферен паркинг на мястото на петъчния пазар в Чирпан за улеснение на придвижването, от там почитателите ще могат да се придвижат до Могилово с публичен превоз. В Стара Загора също е обезпечен паркинг до градския стадион и превоз за напредване до рок сцената.

За почитателите на рока и виното: Midalidare Rock In The Wine Valley предлага богата и качествена стратегия от винени класове – множеството съпроводени от забележителна дегустация.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР