Кметът на Бургас Димитър Николов изказва своите съболезнования на близките

...
Кметът на Бургас Димитър Николов изказва своите съболезнования на близките
Коментари Харесай

Трагедия: Само преди дни покосеният от К-19 д-р Георги Хубчев получил огромно признание от колегите си

Кметът на Бургас Димитър Николов изрича своите съболезнования на околните и сътрудниците на проф. доктор Георги Хубчев, който рано тази заран загуби борбата с ковид.

"Днес Бургас загуби един от най-хубавите си лекари, знаково име в българската медицина - акушер-гинекологът проф. доктор Георги Хубчев ", написа Николов в профила си във Facebook.

"Началникът на АГ-отделението в УМБАЛ “Дева Мария”, който спасяваше животи си и благодарение на който стотици бебета взеха първата си глътка въздух, си отиде след тежко боледуване. Проф. доктор Хубчев бе диагностициран на 2 октомври с COVID-19 и след утежняване на положението му за него се грижеха неуморно сътрудниците му от ОАИЛ.

През 2019 година проф. доктор Георги Хубчев беше определен за "Лекар на годината ". Тогава получи и почетния приз на Община Бургас "Ключът от кулата ".

Само преди няколко дни беше номиниран от сътрудниците си за "Лекар на Бургас 2020 " - за висок лекарски професионализъм, морал и нравственос.

Съболезнования на фамилията и на всички, които го обичаха!

Завинаги ще го помня с обич и признателност!

Поклонението ще бъде на 20 октомври, вторник, от 12:30 ч. в Обредната зала на бургаските гробища.

Днес Бургас загуби един от най-хубавите си лекари, знаково име в българската медицина - акушер-гинеколога проф. доктор...
Публикувахте от в
От обява на ректора на Русенския университет в обществената мрежа пък излиза наяве, че преди дни е завършила процедурата на доктор Хубчев за професор в Русенския университет.

СКРЪБНА ВЕСТ: УВАЖАВАНИЯТ ОТ ВСИЧКИ НАС Д-Р ХУБЧЕВ ЗАГУБИ БИТКАТА С Коронавирус 19 Преподавателят от Русенския университет и...
Публикувахте от в
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР