Кметът на Батак Петър Паунов не се появи на заседанието

...
Кметът на Батак Петър Паунов не се появи на заседанието
Коментари Харесай

Кметът на Батак излезе в едномесечен болничен

Кметът на Батак Петър Паунов не се появи на съвещанието на общинския съвет макар поисканата му оставка, оповестява БиТиВи.

Паунов беше упрекнат от прокуратурата, че е превишил правата си при продажба на част от държавен парцел. Групата на ГЕРБ пък му изиска оставката с претекста, че уронва престижа на общината.

По закон общинарите могат да се произнесат за оставката на кмета, в случай че той не извършва отговорностите си 6 месеца. Сега Паунов е в едномесечен болничен.

Депутатът от Българска социалистическа партия Р интелигентен Гечев разяснява пред малкия екран, че когато става дума за потвърдени нарушавания " няма Българска социалистическа партия, няма ГЕРб, няма Патриоти ", а който е сгазил закона би трябвало да носи отговорност.

Хората желаят да има отмъщение, с цел да няма такива случаи, добавя той. Според него закононарушенията не са по партии и по цветове, а са по хора. В отговор на коментар на водещата, че явно ГЕРБ си връща на Българска социалистическа партия поради случая в Хасково, Гечев разяснява, че не би трябвало да се гледа на случая в тази повърхност и замерването с кметове няма да докара до средата.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Региони (7378)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР