Кметът на Асеновград д-р Христо Грудев води разговори с ръководството

...
Кметът на Асеновград д-р Христо Грудев води разговори с ръководството
Коментари Харесай

Общините Асеновград и Пловдив преговарят за седалки за стадион "Шипка"

Кметът на Асеновград доктор Христо Грудев води диалози с управлението на община Пловдив във връзка продължение дейностите по възстановяване положението на стадион " Шипка ". Идеята е да се обезпечат подобаващи условия освен за подготовка на спортистите, само че и за осъществяване на футболни срещи с гостуващи тимове.
 
От община Пловдив са показали, че могат да дават на Асеновград до 4000 бр. седалки (с облегалка). Днес доктор Грудев посети градския стадион " Шипка ", с цел да се увери персонално какво е положението на обекта и по какъв начин се стопанисва. Плановете на управлението на Асеновград са да продължи обновяването на спортното оборудване, с цел да се трансформира в привлекателно място за спорт – за дребни и огромни.
 
Припомняме, че в границите на две години се построиха напълно нови трибуни, подмени се отчасти оградата и се инсталираха стотици нови седалки. Извърши се ободряване на съблекалнята. Възстановена бе и по този начин наречената от асеновградчани естрада " Трите пейки ".
 
" Ежегодно се отпускат пари от община Асеновград за поддържане на терена и оборудванията в стадион " Шипка ". Обектът е бил издигнат с непринуден труд на асеновградчани – от младежи-бригадири – в интервала 03.07.1948 г./30.09.1949 година
 
Стадионът е мястото, на което треньори образоват децата на Асеновград. Учат ги на дисциплинираност и великодушие. Затова ние, като община, би трябвало да им осигурим естествени условия, с цел да може спортът да стане привлекателна действия за подрастващото потомство ", уточни кметът Грудев.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР