Кметът на Аксаково Атанас Стоилов говори след откриването на новия

...
Кметът на Аксаково Атанас Стоилов говори след откриването на новия
Коментари Харесай

Кметът на Аксаково: Съгласни сме да дадем базата си на БФС

Кметът на Аксаково Атанас Стоилов приказва след откриването на новия подготвителен миникомплекс в града. Той показа, че е подготвен да даде базата в града за прилагане от БФС.
 Михайлов за Кашай: Подписали сме с прочут човек, с цел да не му се бъркат в работата, само че това очевидно пречи на някого Михайлов за Кашай: Подписали сме с прочут човек, с цел да не му се бъркат в работата, само че това очевидно пречи на някого
„ Много сме признателни на футболния съюз за това че избра община Аксаково да влага повече от 600 хиляди лв. по програмата на ФИФА и УЕФА. Мислим, че това е началото за рационализация за целия състезателен комплекс.

Аксаково има обичаи в женския футбол. Винаги сме подкрепяли освен мъжкия, а и женския футбол. Започна ремонта на главния стадион.

Бях поканен още първоначално, когато Лудогорец не беше толкоз огромен тим. Бях поканил Ангел Петричев да влагат тук, а не в Разград, само че те избраха Разград. Бил съм там, доста ми хареса. Моделът, който се осъществили в Разград, желая и тук да стане в по-малки мащаби.

Предложих на господин Борислав Михайлов да помислим за взаимно развиване на цялата база. Съгласни сме да я дадем на БФС ”, съобщи кметът на Аксаково.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР