Кметът Димитър Николов поздравява бургазлии по повод коледните празници. Ето

...
Кметът Димитър Николов поздравява бургазлии по повод коледните празници. Ето
Коментари Харесай

Димитър Николов: Нека Коледа донесе здраве и вяра в доброто на всички

Кметът Димитър Николов поздравява бургазлии във връзка коледните празници. Ето пожеланията, които той насочва:

„Уважаеми съграждани,

Отново посрещаме един от най-светлите християнски празници – Рождество Христово. Символ на светлината и раждането на новото начало.

Коледа е празник, на който се съблюдава остарялата и доста блага традиция всеки да бъде при своето семейство. В тези дни усещаме най-силно топлотата на домашния уют и обичта на нашите близки.

Магията на Коледа е и в това, че ни кара да носим чувството за домашното огнище в себе си без значение в коя точка на света се намираме и какъв брой надалеч сме от родния дом. За това дано на този свят ден се върнем към корените си и да отдадем заслуженото почитание на своите по-възрастни родственици.

Нека, събирайки се към празничната софра, душите ни да се изпълнят с религия и добрина. Да се помолим на Бог да пази най-близките ни хора и да ни подари с вяра за бъдещите дни.

В тези празнични дни дано не забравяме и за нашия човешки дълг. Мнозина нямат опцията да бъдат дружно с околните си. Други не престават да тъгуват, че са без дом. Вярвам, че милосърдието ни ще направи по този начин, че тези хора да не се усещат изоставени и да посрещнат почтено коледните и новогодишните празници.

Скъпи бургазлии, насочвам към Вас своите най-топли пожелания за здраве и благополучие във всеки дом. И дано всяко положително начинание се увенчае с триумф.

Весела Коледа!“

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР