Ключови руски проекти продължават да бъдат прокарвани. В газовия казус

...
Ключови руски проекти продължават да бъдат прокарвани. В газовия казус
Коментари Харесай

Даниел Смилов: Вместо да тупа топката, Борисов да отговори на въпросите за корупцията

Ключови съветски планове не престават да бъдат прокарвани. В газовия проблем главният стопански и политически интерес е съветски. За така наречен „ Балкански поток “ ние на процедура дадохме парите, които щяхме да спечелим от преноса на газ, с цел да построим непотребен, успореден на съществуващия водопровод. И загубихме милиард и нещо. От този план в последна сметка можем да излезем на алено. Това съобщи във видео изявление за „ Студио Банкеръ “ политологът Даниел Смилов.

Вижте цялото изявление с Даниел Смилов тук:

В изявлението Даниел Смилов сподели още:

От икономическа позиция сегашната обстановка не е неприятна за оставка, рецесията още не е настъпила с цялостна мощ. Оставането на едно едва държавно управление в обострена обстановка би било рисково за страната. Кредитните рейтинги към този момент регистрират политическата ни неустойчивост.

Когато течеше абсурдът със Скрипал никой не знаеше за случая „ Гебрев “, разбра се по външен напън. И това става в суверенна страна, член на Европейски Съюз. А в този момент държавното управление желае да каже, че митингите били проруски и то пази България от Русия!

България единствена в целия Европейски Съюз зае по случая Скрипал съветската позиция, избрахме да имаме вяра на Русия, вместо на колегата ни в НАТО Англия. Това беше шокиращо.

У нас въпросът е дали партиите действително желаят да трансформират нещата или да влязат в ангажименти, както нормално, ето тук би трябвало да се внимава – за инженерни проекти-патерици. Г-н Марешки да вземем за пример зае всички вероятни позиции по множеството въпроси, Бареков преди време - също.

Ролята на Цветанов е забавна. Той сигурно ще отнеме гласове от ГЕРБ, само че за огромна политическа партия са нужни цялостен пакет от принадлежности и самостоятелна известност, а той е прекомерно обвързван с ГЕРБ.

Ситуацията сега припомня последна сцена от филм на Тарантино: всеки се цели с револвер в главата на другия, гръмне ли един, всички стартират. Накрая се броят труповете.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР