Клуб от четвъртото ниво на германския футбол продаде над 110

...
Клуб от четвъртото ниво на германския футбол продаде над 110
Коментари Харесай

Германски клуб продаде 110 000 билета за мач с ФК "Корона"

Клуб от четвъртото равнище на немския футбол продаде над 110 000 виртуални билета за фиктивен мач против утопичен противник. " Локомотив " Лайпциг започва акцията на 19 март, с цел да си обезпечи доходи в тежката икономическа обстановка.

Цената на билета е 1 евро, а задачата е да бъде премината границата от 120 000 билета - абсолютният връх за посещаемост в историята на тима, подложен против " Бордо " в полуфиналите на шампионата за Купата на носителите на купи през 1987 година " Локомотив " се гордее и с обстоятелството, че през 1908 година печели първата купа на Германия. През последните сезони обаче на домакинските му мачове се събират приблизително 3000 фенове.

От управлението пазят в загадка детайлностите към мистериозния дуел. Знае се единствено избраната дата - 8 май. Изтече информация и за името на противника - ФК " Корона ". " Ще излъчваме онлайн в интернет и по радиото, мачът ще е на осветяване ", сбит бе представителят на отбора от Лайпциг.

Футболът в съвсем целия свят е блокиран поради епидемията COVID-19 и тимовете срещат големи компликации с набирането на финансови приходи. Специално в Германия се чака шампионата да бъде рестартирано идващия месец, а срещите да се играят без аудитория. Ситуацията обаче е динамична и няма никаква гаранция, че желанието ще бъде осъществено.
Бундеслигата пред празни трибуни от 1 май Германия ще беседва с ФИФА за смяна в трансферния прозорец
В началото на рецесията " Левски " също пусна в продажба виртуални билети за дербито с " Лудогорец ". Мачът трябваше да се играе на празни трибуни, само че след това бе отсрочен за неопределен срок, както и всички останали срещи от Първа лига. " Сините " почитатели изкупиха малко над 10 000 билета на цена 10 лева Средствата за от основно значение за 26-кратните първенци, които изгубиха главния си спонсор и се борят за оцеляване.
Феновете на " Левски " купиха близо 11 хиляди виртуални билета за " Лудогорец " Активизацията измежду "синята " общественост продължава
bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР