Клуб на привържениците на Ботев (Пловдив) отправи призив към феновете

...
Клуб на привържениците на Ботев (Пловдив) отправи призив към феновете
Коментари Харесай

Бултрасите: Наближава “жълто-черната“ инвазия в София

Клуб на последователите на Ботев (Пловдив) насочи апел към почитателите на отбора преди значимия мач с АПОЕЛ (Никозия) от Лигата на конференциите.

Ето какво написаха от КПБП:

„ Емоцията се повишава, наближава жълто-черната извазия към София!

На 20.07 от 20:00 се изправяме против Апоел Никозия в яростен балкански конфликт. Хиляди почитатели на Ботев ще отпътуват към столицата, като тече подготовката за впечатляваща хореография, с която да отбележим завръщането си на европейската сцена след 5 години пауза.

За да осъществим задачата си е нужно да съберем средства, които ще бъдат регистрирани в страницата на КПБП след дуела.

Можете да закупите билет от 5 лева за контролата с Янтра и по този метод, без значение дали ще можете да я посетите, да допринесете за събирането на нужната сума “.

Кампанията за набиране на средства за хореографията за мача с Апоел бе подкрепена и от ПФК Ботев, за което им благодарим! От клуба към този момент оповестиха, че облагата от продажбата на билетите за контролата с Янтра в събота (02.07) от 20:00ч. ще бъде дарена за хореографията. Така по едно и също време с наличието си на формалното показване на тима подпомагате и акцията на КПБП и Бултрас за завръщането на Ботев Пловдив в евротурнирите.
Когато почитатели, тим и клуб сме дружно - няма кой да ни спре!Билетите са на символичната цена от 5лв и може да се закупят от клубния магазин или от уеб страницата на ивентимили от касите им (пред община Пловдив, пред Античния спектакъл и в Дом на културата " Борис Христов " ), както и в партньорската им мрежа (OMV, Технополис, Български пощи и др.).Другите способи да подпомогнете акцията са:1) Чрез банков превод по сметката на КПБП: BG11UNCR70001522124939SWIFT (BIC): UNCRBGSFСдружение КПБП2) Като преведете средства посредством електронната система за разплащане пейпал на: [email protected]) Чрез кутията за подаяние във почитател магазина на ул. Нестор Иванов 1.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР