КЛИВЛАНД – Трима републиканци, борещи се за конкурентно място в

...
КЛИВЛАНД – Трима републиканци, борещи се за конкурентно място в
Коментари Харесай

Първият дебат в Сената на Републиканската партия в Охайо се съсредоточава върху това кой е съгласен с Тръмп – и кой е „фалшив“

КЛИВЛАНД – Трима републиканци, борещи се за конкурентно място в Сената на Охайо в Съединени американски щати, спориха по време на ефирен спор тук в понеделник не толкоз за кой е най-хубавият за страната, а по-скоро кой е най-хубавият за Доналд Тръмп.

Бизнесменът Бърни Морено към този момент има утвърждението на някогашния президент - факт, който той означи в първите 30 секунди от отговора си първият въпрос. Държавният секретар на Охайо Франк Лароуз, който преди месец предвижда, че Тръмп ще остане безпристрастен, се показа като непреклонен съдружник.

След това имаше Мат Долан, щатски сенатор, който изрази предпочитание да отстъпи от Тръмп и не се бореше за поддръжката му, само че даде обещание на сцената да го поддържа, в случай че той е претендентът за президент на Републиканската партия. Долан, който беше основният агресор на сцената през нощта, също по този начин съобщи, че поради скорошния му законодателен опит, той е най-в синхрон с Тръмп, до момента в който обвиняваше противниците си в „ подправено “ страхопочитание.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР