Клип с насилие над жена от страна на рапъра Шон

...
Клип с насилие над жена от страна на рапъра Шон
Коментари Харесай

Ритници и влачене: Рапърът Пи Диди заснет да пребива бившата си приятелка

Клип с принуждение над жена от страна на рапъра Шон " Диди " Комбс бе публикуван от CNN в края на предходната седмица.

Посегателството е осъществено през 2016 година в хотел в Лос Анджелис, а жертвата е към този момент някогашната другарка на Комбс, Касандра Вентура " Каси ". Видеото, което медията популяризира, е от охранителни камери и се вижда по какъв начин изпълнителят удря, блъска, рита и влачи тогавашната си половинка.

След като стана клипът обществено притежание и се разчу, рапърът се извини обществено. В Инстаграм профила си Шон съобщи, че държанието му е непростимо и добави, че е погнусен от това, което вижда. " Наистина скърбя ", споделя. " Потърсих професионална помощ. Ходих на терапия и рехабилитация. Толкова скърбя. "  

Мъжът е милиардер и звезда на нюйоркския хип-хоп. 54-годишният продуцент е прочут и под псевдонимите Puff Daddy и P Diddy.

От средата на 2023 година той се сблъсква с голям брой обвинявания в принуждение и полова употреба, а в края на 2023-та Каси заведе дело против него по обвиняване в полово принуждение, побои и трафик на хора. Адвокатът на Комбс тогава дефинира обвиняванията й като " неистини ". Ден след внасянето на желае на Вентура в съда, тя и рапърът реализираха извънсъдебно съглашение и до развой не се стигна.

Също по този начин неотдавна чиновници на вътрешната сигурност на Съединени американски щати започнаха следствие против хип-хоп звездата, претърсвайки парцелите му в Лос Анджелис и региона на Маями. 

Шон " Диди " Комбс е създател на лейбъла Bad Boys Records. Той е измежду най-влиятелните продуценти в промишлеността, както и сполучлив реализатор. Има и лична марка облекла.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР