Клиниката по урология в УМБАЛ-Пловдив“ разкрива зелен коридор“ за всички

...
Клиниката по урология в УМБАЛ-Пловдив“ разкрива зелен коридор“ за всички
Коментари Харесай

Зелен коридор за урологични заболявания в УМБАЛ - Пловдив

Клиниката по урология в " УМБАЛ-Пловдив “ разкрива " зелен кулоар “ за всички урологични болести от 1 март до края на пандемията, оповестиха от здравното заведение.
" По този метод осигуряваме бърз достъп на пациентите до съвещания, без да пожелаваме от тях посоки от персоналните лекари или от експерти в доболничната помощ ", съобщи началникът проф. доктор Димитър Шишков. " Освен това даваме опция на фамилните лекари да имунизират умерено пациентите си. При тях няма да се стигне до разбъркване на потоците от заболели и здравите пациенти, чакащи за имунизации ", изясни професорът. Той разяснява, че желае екипът на клиниката да бъде образец и доста се надява и останалите сътрудници да поддържат самодейността за зелени коридори.
 С нов уред за безкръвно проучване на новородени се снабди УМБАЛ-Пловдив С нов уред за безкръвно проучване на новородени се снабди УМБАЛ-Пловдив
С последно потомство билирубинометър към този момент разполага отделението по неонатология в УМБАЛ-Пловдив. Апаратът разрешава безкръвно и неинваз...
В " УМБАЛ-Пловдив “ пациентите ще бъдат преглеждани от потвърдени експерти. Лечебното заведение има голямото преимущество да прави цялостния размер от урологични действия, включително ортотопично заменяне на пикочен мехур.
Проф. Шишков предизвести, че хората, които не се лекуват от урологични болести, са изложени на риск, не по-малък от ковид. Има доста други заболявания, които могат да доведат до съдбовен край и би трябвало да се следят от експерт. Началникът на Клиниката по Урология увери, че в УМБАЛ-Пловдив противопедимечните ограничения се съблюдават съвършено и за посетителите няма никакъв риск.
Консултациите се организират в реновирания кабинет по урология в болничното заведение на бул. " България " 234, ет. 1, от 8,30 до 13 ч. Желаещите да се могат да си запишат час на телефони: 032/905-435 и 032/905-375.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР