Клиника за лечение на COVID-19, предназначена за неваксинирани срещу вируса,

...
Клиника за лечение на COVID-19, предназначена за неваксинирани срещу вируса,
Коментари Харесай

Клиника за неваксинирани срещу КОВИД отваря врати в Монреал

Клиника за лекуване на COVID-19, предопределена за неимунизирани против вируса, ще отвори порти в Монреал, Канада, в сряда, 2 февруари. Д-р Тревър Уесън, лекарят, който стои зад плана, споделя, че желае " да помогне за понижаване на броя на болничните кревати, нужни за неимунизирани пациенти ", като ползва медикаменти като флувоксамин, оповестява La Presse. Медикаментът е леснодостъпен антидепресант, който съгласно някои проучвания, понижава риска от хоспитализация при пациенти с ковид.

„ Искам да защитя и неимунизираните, по същия метод както защищавам и всичките си останали пациенти от заболявания и хоспитализация, без значение дали те са, да вземем за пример, пушачи или пък са избрали да не се имунизират против грип. За мен това е публичното опазване на здравето “, изяснява доктор Уесън пред канадското издание, припомняйки, че има разнообразни аргументи, които могат да накарат някого да не се имунизира – да вземем за пример боязън или дезинформация.
Канадски лекари се опълчиха на здравния налог за неимунизираните против Коронавирус
Сдружение от 500 лекари от канадската провинция Квебек се оповестиха срещу здравния налог за неимунизираните поданици, който управляващите въвеж...
Прочети повече
Неговите услуги ще бъдат налични в клиниката, където практикува, без да е належащо авансово записване на правилото „ първи пристигнал, първи обслужен “. Лекарят споделя, че желае да „ изпрати позитивно обръщение към обществото и да постави завършек на враждебността към неимунизираните “.

Флувоксамин, който медикът възнамерява да ползва на пациентите си, към този момент е включен в Онтарио в здравните рекомендации за лекуване, защото някои достоверни клинични изследвания, извършени от университета Джон Хопкинс и от Харвардския университет, са посочили неговата успеваемост. Проучване в здравното списание The Lancet също заключи през октомври, че лекарството „ доста понижава риска от хоспитализация при някои пациенти с COVID-19 със сериозен риск от тежко протичане на болестта “.

Медицинският колежът в Квебек (CMQ) обаче излезе с апел пациентите да бъдат „ оптимално внимателни “, преди да се съветват с тази клиника. Говорителката на колежа Лесли Лабранш подсети, че „ имунизацията остава най-хубавата отбрана против COVID-19 “. „ Призоваваме обществеността да бъде оптимално деликатна. Съгласно лекарския Етичен кодекс, медиците би трябвало да се въздържат от прибягване до незадоволително потвърдени проучвания или лекувания, с изключение на в подтекста на проучвателен план и в научна среда “, посочи тя.

 
Квебек постанова здравен налог на неимунизираните против ковид
Канадската провинция Квебек ще начислява здравен налог на жителите, които не са имунизирани против Коронавирус, заяви Би Би Си.  Във вт...
Прочети повече
Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР