Клиничната лаборатория на УМБАЛСМ „Н.И. Пирогов“ работи в режим 24/7

...
Клиничната лаборатория на УМБАЛСМ „Н.И. Пирогов“ работи в режим 24/7
Коментари Харесай

Клиничната лаборатория на Пирогов е отворена 24/7 за всички желаещи

Клиничната лаборатория на УМБАЛСМ „ Н.И. Пирогов “ работи в режим 24/7 за всички искащи, оповестяват от лечебното заведение. Оттам прецизира, че всеки може да се изследва непрекъснато, в това число и в почивни и празнични дни.

В нея се правят необятна гама рутинни и високоспециализирани проучвания с последно потомство автоматизирани анализатори на водещи международни компании, допълват от болничното заведение.

Предимство на лабораторията е, че работи 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, в това число в почивните дни и на националните празници. В взаимозависимост от спецификата на проучването, резултатите са подготвени в оптимално къси периоди.

Лабораторията работи с НЗОК, както и с пациенти, изследващи се по лично предпочитание.

Припомняме, че в лаборатория по клинична имунология на УМБАЛСМ „ Н. И. Пирогов “ се прави пакетно проучване за оценка на имунитет към COVID-19 на цена от 165 лева Комплексната оценка на имунния отговор след преболедуване или имунизация включва: антитела IgG към спайк протеина (чрез ELISA) и Т-клетъчни имунни отговори (кфантиферонов тест за COVID-19).

Всички искащи могат да създадат пакетното проучване в дните от понеделник до сряда, от 7:30 до 12:00 ч. в Лаборатория по клинична имунология на УМБАЛСМ „ Н. И. Пирогов “. Няма особено условие проучването да се прави на гладно. За повече информация - и на тел. 02/ 91 54 236.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР