Клиенти ментета на машини за плюшени играчки ни цакат с

...
Клиенти ментета на машини за плюшени играчки ни цакат с
Коментари Харесай

Клиенти ментета на машини за плюшени играчки ни цакат с по 5 лв. в минута

Клиенти ментета на машини за плюшени играчки ни цакат с по 5 лева в минута. Собственици на уредите пускат подставени лица, които сякаш минават инцидентно и печелят от първия опит и по този начин зарибяват останалите хора. Цената на няколко опита в границите на секунди е левче. Така за минута може да се изхарчат 5 лева, без да спечелим нищо, сподели изследване на " Телеграф “.

Трик

Трикът е подставените лица да наподобяват като млади родители, които желаят да зарадват детето си с играчка. Пускат и печелят. Оглеждат се дали към тях има хора и шумно се радват на триумфа си, с цел да привлекат внимание. " Бяхме с дребната ми щерка в един парк, където младо семейство съумя да завоюва две плюшени играчки в границите на три опита. Дъщеря ми ме помоли да опитаме и ние.

Пускахме левче след левче, само че нито аз, нито брачният партньор ми успяхме от 10 опита да спечелим нищо “, описа туристка в курорт на Южното Черноморие. Подобни машини има по цялото Черноморие, както и в други курорти у нас. Идеята е с щипка да се улови плюшена играчка и да се пусне в тъкмо несъмнено поле, с цел да падне от машината и детето да си я вземе. Самите щипки са направени хлъзгави и даже да уловите играчката, тя незабавно пада, тъй като се пързаля, описаха ядосани родители.

Оплаквания

Оплаквания в Комисията за отбрана на потребителите поради сходни машини за играчки сега няма. Проверка на " Телеграф “ сподели, че най-честите нелоялни търговски практики, регистрирани от комисията, са свързани главно с подвеждащо предложение на облекла на промоция, разнообразни карти за отстъпки, както и за несъответстващи цени на артикули в хранителни магазини.

Това лято имаше и доста заведения за хранене и хотели по морето, които бяха хванати от инспекторите, че мамят за категоризацията си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР