Клиентът на НАП бил хванат на местопрестъплението от полицейски служителРайонна

...
Клиентът на НАП бил хванат на местопрестъплението от полицейски служителРайонна
Коментари Харесай

40-годишен мъж нарязал гумите на патрулка и на служебен автомобил на НАП

Клиентът на Национална агенция за приходите бил заловен на мястото на престъплението от полицейски чиновник

Районна прокуратура - Добрич управлява досъдебно произвеждане във връзка със случай, при който били нарязани гумите на два служебни автомобила – полицейски и на Национална агенция за приходите.

40-годишен мъж от село Горна Литница, общ. Павликени, е притеглен към наказателна отговорност за закононарушение по член 216, алинея 1, по отношение на член 26, алинея 1 от Наказателен кодекс.

През нощта на 16 против 17 юли 2022 година, по време на профилирана интервенция с присъединяване на чиновници от ОД на Министерство на вътрешните работи – Добрич, Търговско дружество Национална агенция за приходите – Добрич и ИТ в града, до момента в който текат инспекция в нощно заведение, 40-годишният мъж се промъкнал до служебните коли на проверяващите и срязал гумите на два от тях. Той бил заловен на мястото на престъплението от полицейски чиновник, който забелязал придвижването към колите. К.К. бил арестуван незабавно.

При първичните диалози с него и извършената сказка, мъжът признал, че има проблеми с Национална агенция за приходите и това го предиздвикало да повреди собствеността им.

Работата по случая продължава под управлението и надзора на Районната прокуратура в Добрич. С разпореждане на наблюдаващия случая прокурор К.К. е арестуван за период до 72 часа. Предстои да се извърши преценка дали да бъде пожелан от съда арест за обвинения.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР