Клиент на Bank of America в щата Масачузетс неочаквано стана

...
Клиент на Bank of America в щата Масачузетс неочаквано стана
Коментари Харесай

Клиент на американска банка стана милиардер погрешка

Клиент на Bank of America в щата Масачузетс ненадейно стана милиардер поради неточност на банката, заяви организация Bloomberg, представена от БГНЕС.
При инспекция на банковата си сметка, психиатърът Блез Агире открил, че е получил 2,45 милиарда $. Мъжът ревизирал още веднъж през мобилното приложение и на уеб страницата на финансовата организация, само че сумата продължавала да си стои там.
 Японският милиардер, който си търсеше избраница за Луната, се отхвърли Японският милиардер, който си търсеше избраница за Луната, се отхвърли
Японският милиардер Юсаку Маедзава реши да си търси спътница в живота посредством конкурс. В началото на януари той разгласи кастинг за избор на...
Той предположил, че банковите чиновници ще открият сами грешката, само че когато това не се случило, се обърнал към мениджъра за връзки с клиенти и настоял обстановката да бъде изяснена.
" Това беше неточност в екрана и нищо повече ", съобщи представителят на банката Бил Холдин и акцентира, че нещата са поправени.
Bloomberg напомня, че този случай не е единствен, обвързван със сметките на клиентите на Bank of America, само че неточност с толкоз огромна сума се случва за първи път.
По-рано този месец финансовата институция отново имаше краткотрайни проблеми с екрана, с помощта на които някои от клиентите ѝ виждаха неточни салда в интернет и мобилното банкиране. Тези неточности обаче не бяха толкоз фрапиращи, колкото случая с Агире.
 Американски милиардер загуби 600 милиона $ поради сексистка шега(ВИДЕО) Американски милиардер загуби 600 милиона $ поради сексистка шега(ВИДЕО)
Сексистка тирада на предприемач докара до загуби от над 600 милиона $ за компанията на американския милиардер Кенет Фишър, “Fishe...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР