Клетва като народни представители положиха днес депутатите от 47-ото Народно

...
Клетва като народни представители положиха днес депутатите от 47-ото Народно
Коментари Харесай

Депутатите се заклеха, доайенът ги призова да загърбят личните различия

Клетва като народни представители поставиха през днешния ден депутатите от 47-ото Народно заседание. Първото съвещание на Народното събрание бе намерено минута след 9 ч. от доктор Силви Кирилов.

Време е да загърбим нашите персонални разлики в името на националните и публични ползи, обърна се Кирилов към депутатите.

Днес сме очевидци на невероятна обстановка - липса на доверие в институциите и политическата система. В обществото няма чувство за правдивост и правда, бедността е всекидневие и визира все повее сънародници. Около 2 млн. български жители са отвън страната, множеството то тях са младежи, студенти, експерти в обособени сфери, сподели той.

Много съм благополучен да видя толкоз младежи в състава на 47-ото Народно заседание. Вярвам в младите, тъй като носят нова сила, свои цели, идеали и упования, продължи Кирилов.

Дори да са общи волята за предпочитание и смяна, те вършат нещата вероятни, само че не ги вършат лесни. Спазването на обещанията и политическата уместност ще върнат доверието на хората. Ние би трябвало да оправдаем доверието им с възприятие за отговорност и готовност на нашите интелектуални качества в името на България и всички българи, прикани той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР