Клептоманията на бившата жълта водеща Албена Вулева се задълбочава. Наскоро

...
Клептоманията на бившата жълта водеща Албена Вулева се задълбочава. Наскоро
Коментари Харесай

Клептоманията на Вулева се отключила в детството

Клептоманията на някогашната жълта водеща Албена Вулева се задълбочава. Наскоро тя се забърка в нов скандал и беше упрекната в кражба на компоти и входни изтривалки от съседите. Резилът се разигра на профила й в обществената мрежа, на който станаха очевидци всички нейни почитатели, написа „ Галерия “.

44-годишната русокоска има проблеми от години, макар че рядко приказва за тях, споделят нейни близки. Манията й да си присвоява непознати движимости се отключила още в детството. Тогава набезите й били безобидни, само че в този момент рискува да си навлече
по-сериозни проблеми, в случай че продължава да тормози комшиите си.

Вулева страда от комплекси, тъй като като дребна е водила непретенциозен живот, издържана единствено от майка си, разкриват още осведомени. „ След като стана известна, тя се докосна до по-високия стандарт и контрастът с нейните благоприятни условия тотално отпуши контузията й “, гласят изказванията на източниците. 

Преди време тя беше хваната да краде козметика от магазин. Албена напълнила количката си с хранителни артикули, а разкрасяващите артикули напъхала скрито в дамската си чанта. Охраната засякла дейностите й на камерите и ревизирали багажа й на изхода. Щерката на Людмила Захажаева отказала да се признае за отговорна и напуснала обекта с люти обиди към личния състав.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР