Класически пример за приемственост- С тези думи зам.-министърът на вътрешните

...
Класически пример за приемственост- С тези думи зам.-министърът на вътрешните
Коментари Харесай

Зам.-министърът на МВР за рокадата в Бургас: Това е класически пример за приемственост

Класически образец за приемственост- С тези думи зам.-министърът на вътрешните работи Стоян Темелакиев показа през днешния ден новия шеф на Областната дирекция на МВР-Бургас комисар Емил Павлов. Той застана отпред на структурата, откакто досегашния началник старши комисар Калоян Калоянов напусна системата след нова всеобща чистка в Министерство на вътрешните работи.

„ Няма нищо по- естествено от това министърът, възползвайки се от правото си да сортира екип, с който да работи и да извърши упованията към него, да се спре на един потвърдил се експерт като старши комисар Емил Павлов ”, съобщи зам.-министър Темелакиев. Павлов е работил четири години като шеф на отдел, по-късно четири години е бил зам.-директор.

Днес пред публицисти той показа целите си.

„ Основните цели на регионалната дирекция са такива, каквито са и на Министерството на вътрешнитре работи. Това е битката с незаконната миграция, пътният травматизъм, битовата престъпност и тематиката с домашното принуждение, която е извънредно значима и тревожна, и считам да насочим много старания и запас в тази посока, защото там има много какво да се желае от нашата страна ”, сподели Павлов. Той съобщи, че на този стадий няма да разяснява промени в състава на дирекцията.

„ Намираме се в разгара на летния сезон, най-важно е да бъде обезпечено да протече както би трябвало, след което към този момент ще преценим дали някъде е належащо да се извършат промени ”, сподели Павлов.

По думите му, полицията в Бургас към този момент е основала нужната организация за репатриране на колите, конфискувани по досъдебни производства от пияни и дрогирани водачи, според новите законови промени. Павлов твърди, че потенциалът на паркингите е задоволителен, с цел да поеме всички конфискувани коли. До момента те са 18, като техният брой непрестанно пораства.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР