Кивотът поразява смъртоносно хората. Има тайнствена традиция как той да

...
Кивотът поразява смъртоносно хората. Има тайнствена традиция как той да
Коментари Харесай

Забранената История! Етиопците Са Разгромили Нашествениците И Са Спасили Страната Си С Мистичния Кивот!


Кивотът поразява смъртоносно хората. Има тайнствена традиция по какъв начин той да се ръководи със силата на мисълта.

„ Има друга история, разказана ми от очевидци в Етиопия. Когато в един много по-късен интервал италианците се връщат там през 1930 година, те окупират Етиопия за към 4-5 години, тъкмо преди Втората международна война. Има разкази за това, че нацистите отиват в Аксум, с цел да търсят Кивота, само че той бил изнесен от града през подземните тунели и прикрит в планината. Свещеният ковчег бил върнат, когато нацистите се изтеглили ” .

Тезата на книгата е, че има един пропуснат епизод в човешката история, една изгубена цивилизация. Различните култури я назовават друго.

Най-често я назовават Атлантида. Но аз мисля, че тя е била световна, международна цивилизация и аз я датирам почти към края на последната Ледникова ера, преди към 12 хиляди години. Но имам вяра, че преди този момент тя е съществувала хиляди години. Тя е попаднала в трагичните и към момента едва познати промени на Земята, които довели до стопяването на големите ледени покривки, покриващи Северна Европа и Северна Америка. Когато върху сушата е имало маси лед, южният завършек на Южна Америка е бил свързан с Антарктида. Това е, което демонстрира картата на Пири Рейс, същото е с редица карти на Меркатор. Учудващо е, че всички карти демонстрират Антарктида, а тя е открита от нашата цивилизация през 1818 година – споделя Греъм Хенкок.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР