Китайският новинарски сайт Eastday.com в публикация под заглавие „Готовност номер

...
Китайският новинарски сайт Eastday.com в публикация под заглавие „Готовност номер
Коментари Харесай

Eastday: 100 американски асове искат да се бият с руски пилоти

Китайският новинарски уебсайт Eastday.com в обява под заглавие „ Готовност номер едно за бойно излитане” цитира изявление на заместник-командващ на Водоснабдителна система на Съединени американски щати в Европа, че 1200 бойни самолета на НАТО от дълго време са подготвени за бойни дейности. Същевременно над 100 летци от бомбардировъчното авиационни крило на Съединени американски щати намерено декларирали, че се надяват да вземат присъединяване в боевете срещу Русия. При това те се надсмивали над съветската авиация и заявявали, че съветските бойни самолети са просто живи цели.

Китайската обява преглежда обстановката в световен мащаб, в това число действителната опасност за Китай, защото опълчването сред двете страни може да премине в не ръководена фаза на гореща война даже с потребление на нуклеарен капацитет.

Натовската авиация наброява 5357 бойни самолета против 1251 на Русия. Ситуацията обаче заслужава разбор и коментар.

През 2016 година Военновъздушни сили на Съединени американски щати имаха 1211 летци, което е с 27% по-малко от нужния брой. С отчитане на бомбардировъчна и транспортна авиация дефицитът на фрагменти възлиза на 1555 души. За две години обстановката се усложнява, като се усилва текучеството, довело до намаляване на междинното равнище на подготовка. В останалите страни от НАТО ситуацията е аналогична.

И още нещо значително: С изключение на 32 самолета в Сирия съветските Върховен касационен съд са изцяло съсредоточени на съветска територия. Американските и натовските самолети в никакъв случай няма да бъдат хвърлени напълно против Русия, обобщава Eastday .

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР